Webbyrå i Lund som gillar älskar att bygga hemsidor

Lund Media Group tror på att skapa starka relationer med våra kunder. Vi tar oss tid att förstå våra kundens behov och mål och skapar sedan en lösning som är skräddarsydd för att uppfylla era behov.

Lund Media Group bildas
2024
Kunder vi hjälpt
0 +
Praktikanter vi hjälpt
0 +

Tjänster från Lund Media Group

Webbdesign

Vi bygger hemsidor i WordPress som gör det enkelt för er som kund att själva kunna ändra och jobba med er hermsida.

E-handel

Webbshoppar i Woocommerce med koppling av betalningsmetoder, uppsättning av kassaflöde och hjälper er löpande lyckas med er e-handel.

Grafisk design

Vi utvecklar grafiska profiler och identiteter för våra kunder och hjälper dem följa sin grafiska identitet i alla typer av digitala format.

Porftolio

Rauhrackel
Restaurang Rauhrackel i Lund är en klassisk restaurang med utgångspunkt i Tyrolen.
Se hemsida
Ryderiet
Med Ryderiet som städbolag får du mer tid över till det du verkligen tycker om. Låt Ryderiet ta hand om städningen.
Se hemsida
Resanitec
Resanitec erbjuder städ- och testtjänster som främjar godkänd hygien i lokaler som kräver en hög grad av renlighet och skydd mot kontaminering.
Se hemsida

Webbyrå i Lund

Lund Media Group är ett webbdesign- och grafikföretag baserat i Lund, Sverige. Vi grundades 2009 och har sedan dess vuxit till ett litet men etablerat företag med fokus på att erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder.

Med våra års erfarenhet har vi jobbat med flera olika typer av kunder och med vårt breda sortiment är ingen kund för liten eller för stor.

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Lund Media Group erbjuder tjänster inom webbdesign, webbutveckling (främst med WordPress) och grafisk design. Detta inkluderar att skapa skräddarsydda hemsidor, utveckla webbsystem, designa logotyper, broschyrer och andra trycksaker.

Lund Media Group kan vara ett bra val för dig om:

  • Du behöver en webbplats eller webbsystem byggt i WordPress.
  • Du söker en personlig och nära relation med din webbpartner.
  • Ditt projekt har en medelstor komplexitet.

Priserna för våra tjänster beror på hur stort ert projekt är ni behöver hjälp med. Det bästa sättet att få en offert är att kontakta oss och berätta om ert projekt.

Du kan kontakta Lund Media Group via vårt kontaktformuläret genom att fylla i era uppgifter så återkommer vi till dig inom kort!

Se till att fylla i så mycket information som du kan så blir det enklare för oss att återkomma till dig.