Vad tycker tidigare kunder?

Martin Thorstensen – MTAccounting

Vad tycker du om arbete LMG utfört för er?­­­­­
Det arbete Lund Media Group har gjort för mig på MTAccounting har varit mycket seriöst med bra resultat.

Var det något som utmärkte sig?
Designen utmärkte sig verkligen speciellt och är en faktor som gör att jag återkommer till just Lund Media Group när det gäller saker inom design.

Referenser:
Se vad vi har gjort för MTAccounting Klicka här.


Pascal Panozzo – Florence for Foodies

Vad tycker du om arbete LMG utfört för er?­­­­­
LMG byggde tillsammans med Florence for Foodies upp en ny webbsida. Vår tidigare lösning var en standard WP installation och kunde beskrivas som funktionell men inte så mycket mer. LMG tog fram en ny grafisk profil som passade Florence for Foodies konceptet samt en modern och fräsch webbsida som anpassar sig dynamiskt beroende på webbläsare och ifall användaren sitter med en PC, surfplatta eller mobil

Var det något som utmärkte sig?
LMG var lyhörda för alla de frågeställningar vi hade och kom många gånger med bra förslag på alternativa lösningar, marknadsföring samt design.

Referenser:
Se vad vi har gjort för Florence for Foodies Klicka här.


Dajana Jovanovic – Functional Individual Trainig

Vad tycker du om arbete LMG utfört för er?­­­­­
Jag är mycket nöjd med det arbetat som LMG utfört till mitt företag. Två väldesignade hemsidor som båda utmärker sig på sitt eget vis. Kontakten mellan mig som kund och LMG har varit god vilket har underlättat arbetet med att ta fram det materialet som var bäst för just mitt företag. Det är uppskattat att LMG lägger mycket tid på att utföra ett bra arbete samt den goda servicen för att kunden ska vara nöjd.

Var det något som utmärkte sig?
Jag tycker LMG är duktiga på att konstruera hemsidor som passar den specifika verksamheten. Vidare följer de med i IT-utvecklingen väl, lyssnar på kundens önskemål och utifrån det konstruerar snygga väldesignade hemsidor som är lätthanterliga. Deras arbete utmärker sig positivt bland andra inom samma bransch.

Referenser:
Se vad vi har gjort för Functional Individual Training Klicka här.


Fler omdömen är på väg att läggas upp, vi ber om överseende.